Kurz vaření – Ryby

NÁZEV KURZU: Ryby a mořské plody

Co Vás naučíme?
filetování ryb
úprava a zpracování mořských plodů
tradiční i netradiční tatarák
jak udělat rybu aby byla šťavnatá
zpracování celé ryby
rychlý domácí zavináč
Náplň kurzu.

uvítáme Vás našimi domácími chuťovkami a dobrým vínem
teoretická a praktická výuka zpracování ryb a mořských plodů
praktické rady a recepty
obdržení certifikátu o absolvování kurzu
malá pozornost pro rodinu

Co budeme vařit.

filetování pražmy
ceviche z pražmy
lososový tatarák
asijský tatarák
klasický tatarák
grilovaný losos s kůží, mačkaný hrášek se slaninou
úprava mořských plodů- -slávky na víně -krevety s koriandrem a chili
středomořská paela
Cena kurzu 2500,-
Počet míst 8
Adresa :Čsl.Armády 496, Nové Strašecí, 27101
Termíny kurzů: 21.1., 18.2., 18.3. 2019
Nutná Rezervace na telefonu :736 111 697

Datum

18. 03. 2019

Čas

15:00 - 20:00

Vstupné

2 500Kč

Místo

Catering Na Mlejnici
Čsl.Armády 496, 27101 Nove Straseci, Středočeský Kraj,

Napište komentář