Kurz Maso, maso, maso

NÁZEV KURZU: MASO, MASO, MASO

Co Vás naučíme?
kompletní zpracování hovězí svíčkové
jak jednoduše a rychle připravit hovězí carpaccio
tradiční i netradiční tatarák
jak udělat steak, aby byl perfektní
svíčková wellington není jen pro profesionály

Náplň kurzu.

uvítáme Vás našimi domácími chuťovkami a dobrým vínem
teoretická a praktická výuka zpracování hovězího masa
praktické rady a recepty
obdržení certifikátu o absolvování kurzu
malá pozornost pro rodinu

Co budeme vařit.

Hovězí Carpaccio s rukolou, olivami a aioli
Svíčková Wellington se žampióny, parmskou šunkou a celerovým juicem
Hovězí tatarák podávaný s pálenými topinkami
Flap steak s domácím rozmarýnovým olejem
Rumpsteak s pepřovým celerovým juicem, podávaný s fenyklovým salátem a zeleninou rattatouille

Cena kurzu 2500,-
Počet míst 8
Datum Kurzu : 11.2.2019
Začátek kurzu 15:00
Konec Kurzu 20:00

Rezervace nutná na telefonu 736 111 697

Datum

11. 02. 2019

Čas

15:00 - 20:00

Vstupné

2 500Kč

Místo

Catering Na Mlejnici
Čsl.Armády 496, 27101 Nove Straseci, Středočeský Kraj,

Napište komentář